Google+  
 

Question for Animal Crossing: Wild World

 
 
cybotech asks: Added Sep 22nd 2012, ID #281669

Question for Animal Crossing: Wild World

I was using the DSI Action Replay for Animal Crossing: Wild World and it is not working! When I inserted the game card, the screen showed up to be "Animal Crossing: Wild World (v1.1) [ADMEN1J22]" When I update a new code, and start the game, the whole screen turns black and I waited long enough til it starts but it doesn't. I try deleting codes but that doesn't work either. I did download the Action Replay Code Manager and try uploading my codes but it won't let me. I just got the game yesterday and it was working perfectly fine! Can someone tell me what's going on? Thanks!
 
 
Ask.com and get
 
 
Answers for this Question
 

No answers yet.

Add your answer

Please be as detailed as you can when making an answer. Answers that are too short or not descriptive are usually rejected.

Please do not use this box to ask a question, it will be rejected - this box is for answers ONLY. If you want to ask a question for this game, please use the ask a question box which is above on the right.


BB Codes Guide

Accept submission terms View Terms

You are not registered / logged in.
If you would like to ne notified if/when we have added this answer to the site please enter your email address.
We will only use this address to email the confirmation for this answer.

 

 
Who's Playing
Questions?
Game Guide
 
Game Talk
LINKS FROM THE WEB..
 
Latest Forum Posts
 
 

Have a question?